€849.000 k.k

Deekland 3, Sneek

Kenmerken

  1. Vraagprijs:
    €849.000 k.k
  2. Status:
    Te koop

Bouw

  1. Soort object:
    vrijstaande woning
  2. Bouwjaar:
    1992
  3. Woonoppervlakte
    168 m2
  4. Aantal kamers:
    5 (waarvan slaapkamers 4)
  5. Bouwvorm:
    bestaande bouw

Op het schiereiland ‘Deekland’ ligt aan groot vaarwater, deze vrijstaande villa,….welke zich kenmerkt door een gezellige, praktische indeling, veel lichtinval en een degelijke bouwwijze. Een compleet en in-stap-klaar huis waar je je thuis voelt en waar bovendien het vele groen, het brede vaarwater zorg draagt voor een optimale privacy.

De indeling van deze tijdloze villa, kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:Centrale entree met trapopgang, moderne toiletinrichting met wandcloset en fonteintje, doorloop naar ruime-gezellige Z-vormige woonkamer met houtkachel, schuifpui, strak stuc plafond en pvc-vloer met vloerverwarming, welke ook in de hal/entree is toegepast, deels open keukenruimte aan de straatzijde met uitgebreide opstelling, tijdloos uitgevoerd en voorzien van diverse inbouwapparatuur, bijkeuken en diepe-royale garage met voorliggende parkeerruimte geschikt voor meerdere auto’s.
De eerste verdieping is volledig recht opgetrokken en heeft naast de ruime overloop met inloopkast, vier ruime slaapkamers waarvan de grootste kamer toegang geeft tot een groot dakterras. De hele verdieping heeft een strak stuc plafond. De badkamerruimte op deze verdieping is ingericht met een bad, dubbele douche, wandcloset en dubbele vaste wastafel. Ook deze ruimte is tijdloos uitgevoerd en keurig afgewerkt.
Algemeen:
Deze villa (label A) is voorzien van goede isolerende voorzieningen en heeft o.a. een dertiental zonnepanelen. De tuin rondom is fraai aangelegd, heeft een vrijstaande houten bergschuur en biedt veel ruimte en privacy. De walbeschoeiing is gerenoveerd en niet onbelangrijk,…de ligging aan groot vaarwater – staande mast – maakt deze woning extra interessant voor de watersporter.
De oppervlakte van het perceel bedraagt 653 m2.