€595.000 k.k

Beatrixstraat 20, Sneek

Kenmerken

  1. Vraagprijs:
    €595.000 k.k
  2. Status:
    Verkocht

Bouw

  1. Soort object:
    Appartement
  2. Bouwjaar:
    1998
  3. Woonoppervlakte
    137 m2
  4. Aantal kamers:
    4 (waarvan slaapkamers 3)
  5. Bouwvorm:
    bestaande bouw

Dit royale appartement met garage (label A), is prachtig gelegen op de 2e etage van het wooncomplex, met wijds uitzicht over o.a. de gracht (Westersingel), op directe loopafstand van het centrum, theater, station en Albert Heijn…. Het appartement is gelegen aan de zonzijde van het wooncomplex en heeft daardoor een prachtige lichtinval. Comfortabel wonen op één van de betere woonlocaties van de stad Sneek…. Wij nodigen u uit voor een uitgebreide bezichtiging.

De indeling van het appartement laat zich in het kort als volgt omschrijven:
Centrale entree met liftinstallatie en trapopgang, ruim bemeten hal met garderobe, toiletinrichting en vaste kast, toegang tot diverse vertrekken waaronder de gezellige -lichte-woonkamer (ruim 50 m2) met parketvloer en schuifpui naar balkon, deels open keukenruimte met uitgebreide keukeninrichting voorzien van diverse inbouwapparatuur, doorloop naar bijkeuken met vaste kast en aansluitingen ten behoeve van witgoed, drie slaapkamers waarvan twee slaapkamers toegang hebben tot het tweede balkon en één kamer is voorzien van een vaste kastenwand. De badkamerruimte is praktisch ingedeeld, honderd procent betegeld en ingericht met een tweede toilet, douche, ligbad en dubbele vaste wastafel.

Algemeen:
Het bouwjaar van het appartement is 1998, is voorzien van goede isolerende voorzieningen en wordt verwarmd middels een c.v. -combi-ketel (ca.2013) welke is gekoppeld aan radiatoren. De bijdrage aan de VVE bedraagt €.308,50 per maand.