€895.000 k.k

Terpweg 23 A , Wons

Kenmerken

  1. Vraagprijs:
    €895.000 k.k
  2. Status:
    Te koop

Bouw

  1. Soort object:
    villa, vrijstaande woning
  2. Bouwjaar:
    2001
  3. Woonoppervlakte
    206 m2
  4. Aantal kamers:
    3 ( waarvan slaapkamers 2)
  5. Bouwvorm:
    bestaande woning

Aan de rand van het pittoreske Wons onder invloed van het licht en de wind van de Waddenzee,…staat deze prachtig ontworpen villa (2001/Penta architecten/Bouwbedrijf van der Meer Sneek), zeer duurzaam gebouwd (energieneutraal/label A) met prachtige accenten in de vorm van bijvoorbeeld een koperen (onderhoudsarm) dak, volledige panoramablik op de aangelegde tuin en het Friese landschap, een doordachte-lichte-gezellige indeling (GELIJKVLOERS/LEVENSLOOPBESTENDIG) en een dubbele inpandige garage. De locatie van de villa is strategisch gesitueerd ten opzichte van de kop afsluitdijk, Harlingen, Makkum, Sneek…Een prachtig geheel waarbij de opdrachtgevers en de architect tot in detail naar een mooi resultaat hebben toegewerkt.

De indeling van deze bijzondere villa kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Centrale midden entree/hal met moderne toiletinrichting en toegang tot diverse vertrekken waaronder de ruime-lichte-panorama woonkamer welke een prachtige eenheid vormt met de tuin en het landschap en is voorzien van eigenlijk een doorgetrokken glazen pui met schuifdeuren en opengewerkte kap wat een overall ruimtelijk gevoel geeft. De keukenruimte is half open en voorzien van een moderne-uitgebreide keukeninrichting met kookeiland en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aangrenzend de woonkamer aan de tuinzijde, bevindt zich de ouderslaapkamer met o.a.een vaste kastenwand en schuifpui naar terras en tuin en is eveneens – ook via de gang – de uitgebreide badkamer te bereiken welke is ingedeeld met een inloopdouche, dubbele vaste wastafel, wancloset en bidet.

Aan de andere zijde van de centrale gang bevinden zich de tweede slaapkamer welke ook toegang geeft tot een eigen badkamer met inloopdouche en badkamermeubel en de dubbele garage met royale bijkeuken.

De tuin rondom de villa is met zorg aangelegd, heeft diverse privacy terrassen, een kas, houten bergschuur en grenst aan de zuidzijde aan sierwater met ook hier een prachtig zonneterras met ‘Fries’ uitzicht: vergezichten, blauwe luchten en koeien in de wei…

Veel details kunnen wij vertellen tijdens de bezichtigingen. Uitgebreide documentatie van deze villa is bij ons in bezit en ter
inzage…

De oppervlakte van het perceel eigen grond bedraagt 1031 m2